Karibu OyKaribu Oy

  • Suomi

Ilmanvaihtojärjestelmän päivitys ja terästason suunnittelu


Karibu Oy ja Lindström Group ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien Lindströmin pesulatoimintaan liittyvissä projekteissa. Karibu on tehnyt teollisuusilmastointiin ja jäähdytykseen liittyvää suunnittelua.

Yritys: Lindström Oy
Yhteistyö alkanut vuonna 2016
Projekti: Teollisuusilmastointi, Hollolan pesula.

Lindström Oy

Lindström Oy on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Lindström Oy tarjoaa ratkaisuja toimitilojen siisteytee ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiön Comfortan kautta hotelline ja terveydenhuollon teksiilipalveluita (https://lindstromgroup.com/fi/).

Karibu Oy ja Lindströmin yhteistyö

Karibu Oy ja Lindström Group ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien Lindströmin pesulatoimintaan liittyvissä projekteissa. Karibu on tehnyt monipuolista ja vaativaa teollisuusimastointiin ja jäähdytykseen liittyvää suunnittelua.

Ilmanvaihtojärjestelmän päivitys

Karibu Oy konsultoi, projektoi ja suunnitteli ilmanvaihtojärjestelmän päivityksen Lindström Oy:n Hollolan pesulaan. Ilmavaihtojärjestelmän päivitys piti sisällään tuotantotilojen kanavistojen uudelleen sijoittelun sekä uusien ilmanvaihtokoneiden määrittelyn. Koska kyseessä oli teollisuuskohte, tuli suunnittelussa ottaa huomioon yleisen ilmanvaihdon lisäksi myös mm. koneista ja laitteista aiheutuvat lämpökuormat.

Ilmanvaihtokoneet sijoiteltiin uudelle terästasolle, jonka Karibu myös suunnitteli. Terästason suunnitelmat vietiin valmistuspiirustus tasolle. Tasosuunnittelussa noudatettiin standardeja EN14122 sekä EN1090.