Karibu OyKaribu Oy

Kone- ja laitesuunnittelu


Tarjoamme kone- ja laitesuunnittelua jo 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, kaivokset ja konepajat, mutta teemme myös kone- ja laitesuunnittelua muille toimijoilla.

Kone- ja laitesuunnittelu

Kone- ja laitesuunnittelu on ollut osa palvelukokonaisuutta jo 30 vuoden ajan.  Olemme tehneet kone- ja laitesuunnittelua monenlaisiin ja kokoisiin projekteihin. Kokemus on tuonut mukanaan tehokkaan toimintatapamallin, jossa suunnitteluun yhdistyy myös lujuuslaskenta. Näin voimme tarjota kilpailijoitamme lyhyemmän toimitusajan ja laadukkaamman suunnitteluprosessin, kun molemmat palvelut yhdistyvät saman organisaation ja katon alla.

Vahva osaaminen kone- ja laitesuunnittelussa mm.:

  • Teräsrakenteet
  • Säiliöt
  • Piiput
  • Hoitotasot
  • Pienet mekaniikkalaitteet
  • Painelaitteet

Tunnemme suomalaisen konepajateollisuuden ja pikamallinnuksen. Tarjoamme pikamalleja ja piensarjatuotantoa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Please leave this field empty.

 

Teräsrakenteiden suunnittelu

Teräsrakennesuunnittelu on lähes aina mukana teollisuuden projekteissa ja siihen kuuluu vahvasti myös lujuuslaskenta.  Voit lukea lujuuslaskennasta lisää täältä >>

Kantavien teräsrakenteiden mitoitukset ja suunnittelun teemme standardien mukaisesti (EN 1090 ja EN 1993). Meillä on standardin EN1090 mukainen laatukäsikirja.

Tunnemme hyvin hitsatut ja pulttikiinnitteiset rakenteet. Yleisempiä teräsrakenteita joiden kanssa olemme tekemisessä ovat mm. tikastornit ja hoitotasot. Hoitotasosuunnittelu toteutetaan luonnollisesti standardin EN14122 mukaisesti.

Painelaite ja säiliösuunnittelu

Olemme olleet mukana lukuisissa teollisuuden säiliöprojekteissa (1 m3 -5 000 m3) paineettomien sekä paineellisten säiliöiden osalta. Voimme toteuttaa säiliösuunnittelua mm. seuraavien standardien pohjalta:

  • API650
  • EN14015
  • EN13445

Painelaitteiden osalta hoidamme myös dokumentaation ja projektoinnin tarkastuslaitoksen kanssa (suunnitelmien hyväksyttäminen, G-moduli).

Pikamallinnus ja piensarjatuotanto

Meillä on laaja ja luotettavat yhteistyöverkosto suomalaisiin konepajoihin ja pikamallinnuksen toimijoihin. Tarjoamme pikamallinnusta ja piensarjatuotantoa pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Piensarjojen materiaalit voivat olla muovia, terästä, alumiinia, kuparia, haponkestävää tai ruostumatonta terästä.

Kuvagalleria