Kone- ja laitesuunnittelu

Kone- ja laitesuunnittelu on ollut osa palvelukokonaisuutta jo 30 vuoden ajan.  Olemme tehneet kone- jalaitesuunnittelua monenlaisiin ja kokoisiin projekteihin. Kokemus on tuonut mukanaan tehokkaan toimintatapamallin, jossa suunnitteluun yhdistyy myös lujuuslaskenta. Näin voimme tarjota kilpailijoitamme lyhyemmän toimitusajan ja laadukkaamman suunnitteluprosessin, kun molemmat palvelut yhdistyvät saman  organisaation ja katon alla. Tunnemme myös suomalaisen konepajateollisuuden ja pikamallinnuksen. Tarjoamme pikamalleja ja piensarjatuotantoa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Meillä on vahva osaaminen kone- ja laitesuunnittelussa mm. teräsrakenteet, säiliöt, piiput, hoitotasot, pienet mekaniikkalaitteet ja painelaitteet

Teräsrakenteiden suunnittelu

Teräsrakennesuunnittelu on lähes aina mukana teollisuuden projekteissa ja siihen kuuluu vahvasti lujuuslaskenta. Tarjoamme myös lujuslaskentaa ja voit lukea lujuuslaskennasta lisää täältä >>

Kantavien teräsrakenteiden mitoitukset ja suunnittelun teemme standardien mukaisesti (EN 1090 ja EN 1993). Meillä on standardin EN1090 mukainen laatukäsikirja. Tunnemme hyvin hitsatut ja pulttikiinnitteiset rakenteet. Yleisempiä teräsrakenteita joiden kanssa olemme tekemisessä ovat mm. tikastornit ja hoitotasot. Hoitotasosuunnittelu toteutetaan luonnollisesti standardin EN14122 mukaisesti.

Painelaite ja säiliösuunnittelu

Olemme olleet mukana lukuisissa teollisuuden säiliöprojekteissa (1 m3 -5 000 m3) paineettomien sekä paineellisten säiliöiden osalta. Voimme toteuttaa säiliösuunnittelua muun muassaseuraavien standardien pohjalta: API650, EN14015 ja EN13445

Painelaitteiden osalta hoidamme myös dokumentaation ja projektoinnin tarkastuslaitoksen kanssa (suunnitelmien hyväksyttäminen, G-moduli).

Höyryprosessien sovellukset

Suunnittelemme höyryprosessien sovelluksia kuten säätö- ja paineenalennusasemia, höyryakkuja ja höyryverkon tasapainotuksia sekä lauhdejärjestelmiä. Suunnittelumme kattaa työt aina prosessisuunnittelusta painelaitteiden hyväksyttyihin konepajakuviin ja automaation kuvauksiin. Kauttamme saat käyttöönottajia sekä viritysasiantuntijoita myös höyry- ja lauhdepuolen prosesseihin.

Pikamallinnus ja piensarjatuotanto

Meillä on laaja ja luotettavat yhteistyöverkosto suomalaisiin konepajoihin ja pikamallinnuksen toimijoihin. Tarjoamme pikamallinnusta ja piensarjatuotantoa pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Piensarjojen materiaalit voivat olla muovia, terästä, alumiinia, kuparia, haponkestävää tai ruostumatonta terästä.

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.